PRESSKLIPP/T-Shirt - NYTT !!

Certifiering och social hållbarhet sparar pengar för företag

MARIESTAD: Rotary lunchföredrag på Karlsholme                                                                                                                                                                                                                                                                                        På temat hållbar utveckling och företagsnytta för kunden, bjöd Mariestads Rotaryklubb in medlemmar och företagare till lunchföredrag på Karlsholme. Efter den inledande lunchen pratade Sofia Guldbrand, ägare av Guldbrand Coaching, om smarta sätt att växla upp värdet av hållbara investeringar genom Unescos biosfärsprogram.                                                                                                                                                                                               – Vi måste fråga oss själva vad vi kan bidra med till social hållbar utveckling. Ett sätt är hitta metoder för att ta bort stressen i vår vardag.

Torbjörn Johansson, vd för SQS Kvalitets- och miljöledning AB, fortsatte på temat hållbar utveckling för kunden, företaget och planeten. Han är expert på certifieringssystemet ISO 14 000.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       – Företag sparar pengar och miljön om de arbetar förebyggande med att identifiera risker och bygger upp beredskap om olyckor inträffar bland personalen eller inom produktionen.

Uppskattade  föredrag                                                                                                                                                                                                                                                           En av gästerna vid lunchen var Björn Mossberg från intresseorganisationen Företagarna i Mariestad.                                                                                                                                                                                                                                    – Viljan till att utveckla näringslivet i Mariestad har tagit stora steg de senaste åren. Rotarys lunchföredrag har varit en viktig del i den mognadsprocessen.

Henrik Beck Friis

MT 2017-01-21

 

 

NYHET! T-Shirt

med tryck poststämpel från Brattbäckens poststation 1898 -1962.

Den finns att beställa via min Kontaktinfo i vit, svart eller marinblå. Rund hals eller V-ringad. Välkommen med antal och du får prisuppgift!

Vi kommer från Brattbäcken, som är vackert belägen vid Tåsjön i norra Ångermanland. Borgafjällen ramar in byn. Idé och utformning John Sandin och undertecknad.