Bli bästa säljaren

Bli bästa säljaren... Boka in träningspass! ...och få ett försprång på marknaden!

Nöjda kunder!

Christer är en glad, kreativ "dekoratör i grunden"​ och spontan norrlänning som inspirerar och smittar av sig på omgivningen. En riktig ”motor” med många bra och lärorika idéer. 
Vill du ha kontakt och få ytterligare ”guldkant” på tillvaron, ring 070-528 36 57.

BLI BÄSTA SÄLJAREN - Boka in träningspass! Företaget har 26 år i branschen!                                                                                                                                    
Kommentarer från kundföretag: Positiv energi - Glad och trevlig, uppiggande - Mycket bra, bred utbildning med perfekta praktiska övningar - Riktigt bra, läckert att komma ihåg vad folk i gruppen sagt - Tusen tack för två väldigt givande dagar!

Innehåller: Vad är försäljning? Gruppen enas efter en stunds diskussioner... och därefter genomgång av säljandets resultatfaktorer. Dagen fortsätter med mötesbokning, informationsinhämtning, hur man kan arbeta effektivare med frågor i behovsanalysen, idéförsäljning och säljande argumentation. Lyssna in köpsignaler... Bra tempo håller vi. Nya kunskaper och förberedda argument att ta med sig till kommande kundmöten. "Hands on" kan man uttrycka det!

 

...heldagsövningar som uppskattas av deltagarna och företaget: "Hej Jag får tacka för en trevlig dag idag med många nya infallsvinklar i säljet. Kändes som att de jag frågade vad dagen gett dem, så har de fått nya saker att använda, tänka och försöka bli bättre på."

Mikael Hellgren, vd Mockfjärdshus AB